Landelijke keukens

Volledig Handgemaakt

Onze landelijke houten keukens hebben een sfeervolle uitstraling en kenmerken zich door landelijke en warme details. Hout straalt uit zichzelf al een natuurlijke warmte uit en kun je combineren met vele andere pure materialen zoals beton, staal en composiet. Iedere keuken is uniek en ontwerpen en fabriceren wij op maat naar jouw eigen wensen en ideeën.

Landelijke Houten Keukens op maat

Voor een maatwerk houten keuken bent u op het juiste adres. De keuze is reuze en we helpen u graag mee met het maken van een keuze. In de gezellige showroom presenteren we een aantal keren per jaar onze nieuwe collectie, zo ook onze landelijke keukens. De landelijke keukens kenmerken zich mede door rustig, neutraal kleurgebruik. De eiken houtkleur, zwart en wit zijn hierbij vaak leidende thema's. We hebben de landelijke keukens in diverse kleuren.

Ook denken we met u mee in de keuze van het materiaal, kleur, beslag en uiteraard het apparatuur. Er zijn dan ook veel verschillende manieren om een landelijke stijl te creëren in uw keuken. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Wij hebben een aantal landelijke keukens hieronder in de media-gallerij geplaatst en uiteraard hebben diverse keukens staan in de showroom.

Keukenapparatuur landelijke keuken

U kiest de opstelling van uw landelijke keuken zoals een rechte keuken, hoekkeuken, een parallelle keuken of een eilandkeuken. Afhankelijk van de maten van uw landelijke keuken kunt u kiezen uit diverse keukenapparatuur. Bij de landelijke stijl keuken staat de warme sfeer en het comfort vaak centraal. In onze showroom kunt u ook de ruime keuze zien uit afzuigkappen, inductie kookplaten, landelijk fornuizen, koel- en vrieskasten, ovens, vaatwassers, combi magnetrons, wijnkoelers en nog veel meer.

Advies in onze keukenzaak

Een houten keuken is heel goed te combineren met allerlei stijlen. Bent u op zoek naar de ideale opstelling voor voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten in onze ruime showroom in Ter Apelkanaal tussen Stadskanaal en Emmen. Mocht u nog niet met onze zaak bekend zijn, sfeer staat bij ons bovenaan. Al sinds 1885 zijn wij een familiebedrijf met passie voor houten keukens en helpen onze klanten graag met het maken met de juiste keuze. We informeren u over alles zoals de opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. Ook als u wilt vergelijken met een industriële keuken met staal en eiken of barnwood, hoogglans witte keuken of zwarte keuken dan vindt u die hier ook!

Op onze Facebook pagina vindt u nog meer foto's van de showroom, de beurs en opgeleverde projecten bij klanten thuis. De openingstijden van onze keukenzaak vindt u op onze contactpagina. Hier kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen van uw landelijke houten keuken.