Landelijke keuken van hout

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Herman

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf sinds 1885. Wij gaan voor kwaliteit. Generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

We maken houten keukens en badkamermeubels in alle soorten, smaken en kleuren zolang het maar van hout is.

Maatwerk

Maatwerk uit eigen keukenfabriek. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen in de showroom. Direct een offerte? Maak dan een afspraak.

Landelijke keuken van hout

Onze landelijke houten keukens hebben een sfeervolle uitstraling en kenmerken zich door landelijke en warme details. Hout straalt uit zichzelf al een natuurlijke warmte uit en kun je combineren met vele andere pure materialen zoals beton, staal en composiet. Iedere keuken is uniek en ontwerpen en fabriceren wij op maat naar jouw eigen wensen en ideeën.

Een houten keuken is heel goed te combineren met allerlei stijlen. Bent u op zoek naar de ideale opstelling voor voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten in onze ruime showroom in Ter Apelkanaal tussen Stadskanaal en Emmen. Mocht u nog niet met onze zaak bekend zijn, sfeer staat bij ons bovenaan. 

Al sinds 1885 zijn wij een familiebedrijf met passie voor houten keukens en helpen onze klanten graag met het maken met de juiste keuze. We informeren u over alles zoals de opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. Ook als u wilt vergelijken met een industriële keuken met staal en eiken of barnwood, hoogglans witte keuken of zwarte keuken dan vindt u die hier ook!

Hout, porselein, kermamiek, natuursteen en gietijzer zijn materialen die je vaak tegenkomt in een houten keuken in de landelijke stijl. De stijl wordt doorgetrokken door het kiezen van de juiste spoelbak, fornuis en zelfs vloer waar we je bij kunnen adviseren. Door het combineren van klassieke, natuurlijk en strakke elementen, wordt een balans gecreëerd tussen zowel klassiek landelijk, praktisch als vernieuwend.
Landelijke houten keuken

Voorbeelden landelijke keuken

Meer zien? Ga naar de mediagallerij of bezoek onze showroom in Ter Apelkanaal.

Landelijke houten keukens op maat gemaakt

Voor een maatwerk houten keuken bent u op het juiste adres. De keuze is reuze en we helpen u graag mee met het maken van een keuze. In de gezellige showroom presenteren we een aantal keren per jaar onze nieuwe collectie, zo ook onze landelijke keukens. De landelijke keukens kenmerken zich mede door rustig, neutraal kleurgebruik. De eiken houtkleur, zwart en wit zijn hierbij vaak leidende thema’s. We hebben de landelijke keukens in diverse kleuren.

Ook denken we met u mee in de keuze van het materiaal, kleur, beslag en uiteraard de apparatuur. Er zijn dan ook veel verschillende manieren om een landelijke stijl te creëren in uw keuken. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Wij hebben een aantal landelijke keukens hieronder in de media-gallerij geplaatst en uiteraard hebben diverse keukens staan in de showroom.

Keukenapparatuur

U kiest de opstelling van uw landelijke keuken zoals een rechte keuken, hoekkeuken, een parallel keuken of een eilandkeuken. Afhankelijk van de maten van uw landelijke keuken kunt u kiezen uit diverse keukenapparatuur. Bij de landelijke stijl keuken staat de warme sfeer en het comfort vaak centraal. In onze showroom kunt u ook de ruime keuze zien uit afzuigkappen, inductie kookplaten, landelijk fornuizen, koel- en vrieskasten, ovens, vaatwassers, combi magnetrons, wijnkoelers en nog veel meer.

Op onze Facebook pagina vindt u nog meer foto’s van de showroom, de beurs en opgeleverde projecten bij klanten thuis. De openingstijden van onze keukenzaak vindt u op onze contactpagina. Hier kunt u ook een vrijblijvende offerte opvragen van uw landelijke houten keuken.

De houten keukens die wij ontwerpen en plaatsen

Houten keukens van hoge kwaliteit en prachtig apparatuur. We houden ons bezig met pure ambacht. Meer zien van wat wij maken? Bekijk de volgende categoriën:

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.