vloeren

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Herman

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf. We staan voor onze producten en generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

Van natuurlijk en landelijk naar hoogglans wit en matzwart. Industrieel tot klassiek rode keukens, als het maar van hout is.

Maatwerk

Zonder de druk te voelen van verkopers kun je in onze showroom je gehele keuken, het apparatuur en zelfs een bijpassende vloer samenstellen.

PVC vloeren, houten vloeren en laminaat

Jawel! Ook houten vloeren bij Gerard Hempen in Ter Apelkanaal. De basis van een mooie houten keuken is een mooie vloer. Een houten keuken komt beter tot zijn recht op een bijpassende vloer. Zo kun je in onze showroom een groot aantal vloeren zien en bestellen bij jouw nieuwe keuken, of je bestaande keuken.

Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en biedt allerlei stijlen en mogelijkheden. Een houten vloer loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Visgraat PVC vloer

Visgraat vloer en brede houten planken

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in 5 collecties eikenhout, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. De meeste vloeren zijn er in mooie lange, brede planken maar iedere collectie telt ook een of meer fraaie visgraatpatronen. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: robuust of elegant, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kun je in onze showroom kiezen uit 24 verschillende onderhoudsvriendelijke echt houten vloeren. Allemaal met een kleine v-groef die het natuurlijke karakter benadrukt.

 

Sterke beschermlaag

De brede planken van de houten vloeren zijn gemaakt van rustiek eikenhout met gestopte noesten. Deze geven de vloer een robuuste, natuurlijke uitstraling. De visgraatvloeren zijn gemaakt van een hoge sortering eiken. Door blootstelling aan zonlicht is hout onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen. Wanneer een vloer na een aantal jaren intensief gebruik slijtagesporen gaat vertonen, kan deze altijd door ons opgefrist worden.

Alle houten vloeren in onze collectie worden behandeld met twee lagen hardwaxolie, op basis van natuurlijke wassen, harsen en oliën. Door deze in de fabriek met UV-licht uit te harden, ontstaat direct een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Deze is gemakkelijk schoon te maken, plaatselijk te repareren en behoeft na het plaatsen geen nabehandeling waardoor je nieuwe vloer direct klaar is voor gebruik.

Houten vloer
houten vloer
houten vloeren
houten vloeren
PVC vloer

Alle patronen

Onze houten vloeren collectie bestaat uit 24 verschillende houten vloeren in diverse formaten en legpatronen. Ook voor de randafwerking kun je bij ons terecht. Een afwerking dat perfect past bij je nieuwe vloer.
De 12mm of 13 mm dikke vloeren bestaan uit toplaag van 2,5 tot 3,6 mm dik Europees eiken op een stabiele drager van watervast verlijmd berkenmultiplex. Dankzij deze tweelaags opbouw werken onze houten vloeren nagenoeg niet en kunnen ze probleemloos worden geïnstalleerd op vloerverwarming en vloerkoeling. 
Houten vloeren Hempen

Geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming en vloerkoeling is met onze vloeren geen enkel probleem. Dankzij hun egale gladde oppervlak zijn houten vloeren in vergelijking met textiele vloerbedekkingen hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Bij regelmatig onderhoud kan een houten vloer tientallen jaren lang mee. Zelfs als hij uitzonderlijk zwaar belast wordt, kan de vloer steeds weer opgefrist en uiteindelijk ook opnieuw geschuurd en geolied of gelakt worden, waardoor het oppervlak er weer als nieuw uitziet.

Uit een prachtige selectie aan vloeren die je bij Gerard Hempen kan bestellen doe je een investering voor de lange termijn. Een investering waar je iedere dag van zult genieten!

Vloeren met karakter

Onze klanten houden van gezelligheid, jij ongetwijfeld ook. Houten vloeren brengen jouw huis tot leven. Natuurlijke houten vloeren die een warm gevoel uitstralen. Houtkleuren in mooie warme grijs- en bruintinten. Wij bieden een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend.

De PVC vloeren, laminaat en houten vloeren die we leggen zijn gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified™ Brons. De filosofie achter dit internationaal erkende milieukeurmerk is dat álle materialen van een product kunnen worden hergebruikt in een nieuw product of als grondstof kunnen dienen.

Een greep uit de collectie vloeren

PVC

Bent je op zoek naar een vloer die geluiddempend werkt, warmte absorbeert en geschikt is voor vloerverwarming? Overweeg dan een PVC vloer. PVC vloeren hebben een lange levensduur en zijn tegenwoordig nauwelijks van echt hout te onderscheiden. In de showroom in Ter Apelkanaal leggen we graag uit wat de mogelijkheden zijn.

PVC vloer houtprint Gerard Hempen
Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.