Witte keuken

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Inge

Witte keuken van hout

Een witte houten keuken is tijdloos en nog erg populair bij onze klanten. Wit is een rustgevende kleur. Door de lichte witte tinten in huis zorgt een witte kleur voor veel ruimte, rust en overzicht. Je kan een witte keuken van hout combineren met vrijwel elke kleur, hierdoor kun je jouw interieur geheel naar eigen smaak indelen.

Landelijk wit of strak wit

Alle keukens die we maken zijn gemaakt van hout. Het maakt voor ons weinig verschil of je kiest voor een landelijke stijl of een moderne strakke stijl. De diversiteit en kwaliteit kun je goed in onze showroom zien. Een aantal voorbeelden hebben we opgesomd in de fotogallerij.

Houten Keuken Modern Wit

Witte houten keuken uit eigen ambachtelijke werkplaats

Gerard Hempen heeft het bedrijf zo gevormd zoals het nu staat. Zo werken we vanuit een eigen keukenwerkplaats met een vast team aan keukenbouwers of monteurs. Hier wordt het ambachtswerk al jarenlang geleverd. Ook is er een team onderweg door heel het land voor het plaatsen van de keukens en het afmonteren.

In onze showroom vind je altijd minimaal 40 keukens en zie je hoe speciaal een houten keuken kan zijn.

De showroom staat in Ter Apelkanaal, een prachtig dorpje tussen Emmen en Stadskanaal. De klanten komen uit alle windstreken ook uit Groningen, Rotterdam of Arnhem om een echte ambachtelijk gemaakte houten keuken samen te stellen.

Keukeninspiratie

De keukens die we maken worden voornamelijk gemaakt van massief hout. Ook de gekleurde keukens maken wij bijna altijd van hout. Hout geeft veel karakter en heeft de eigenschappen waar wij van houden.

Een echte Gerard Hempen keuken is tijdloos. Sommige keukens hebben wij dertig jaar geleden geplaatst en sieren nu nog sommige woonmagazines of worden nog volop gedeeld op internet. Wij denken dat het vooral te maken heeft met de basiselementen waarmee wij werken.

Maak een afspraak in de showroom

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.