Zwarte keuken van hout

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Inge

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf sinds 1885. Wij gaan voor kwaliteit. Generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

We maken houten keukens en badkamermeubels in alle soorten, smaken en kleuren zolang het maar van hout is.

Maatwerk

Maatwerk uit eigen keukenfabriek. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen in de showroom. Direct een offerte? Maak dan een afspraak.

Zwarte keuken van hout

We maken in onze eigen keukenfabriek houten keukens en de laatste tijd zijn dat veel zwarte keukens van hout. Een zwarte keuken van hout heeft een chique uitstraling en past eigenlijk in vrijwel ieder interieur. Het hout spuiten wij in zowel een matte kleur als glanskleur. We maken alles naar smaak en wens.

Houten keuken zwart ambachtelijk gemaakt

Modern en chique

De zwarte houten keuken is momenteel helemaal de trend.  De donkere keuken zorgt voor een ware blikvanger in huis. Het staat modern en chique en geeft op haar manier sfeer aan jouw interieur.

De zwarte kleur van deze keuken van hout kan werkelijk overal worden toegepast: de keukenvloer, keukenwand, keukenblad, keukenkasten en zelfs de keukenaccessoires zijn allemaal verkrijgbaar in het zwart. Zo voeren we ook bijpassende meubels van Richmond.

Ben je bang dat bij de keuze van een zwarte houten keuken jouw keuken te donker wordt? Dat hoeft zeker niet. Zorg voor voldoende lichtinval, en bijvoorbeeld sfeerlampen. Daarbij breng je leven in de ruimte met subtiele woonaccessoires of juist leuke keukenaccessoires. Je kan met een lichtere kleur keukenaccessoires namelijk donker doorbreken, denk aan RVS, zilver of goud. Metalen die goed passen bij een zwarte keuken en “kleur” geven. Ook kun je kiezen voor een combinatie van zwarte keukendelen en houten panelen in de natuurlijke houtkleur.

Een veel gekozen type zwarte houten keuken heeft een keukenblad van graniet of betonlook. We combineren ook vaak de kleuren hout zoals je in de voorbeelden hieronder kunt zien.  

Ben je op zoek naar keukeninspiratie voor een zwarte keuken, maar je weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Kijk dan eens rond in de fotogalerij hieronder of bezoek onze showroom. We hebben meer dan 40 keukens van hout en ook in de kleur zwart staan. Met zwart kun je eindeloos combineren. 

Sinds 1885

Gerard Hempen ontwerpt en maakt samen met zijn familieleden en team aan medewerkers al decennialang tijdloze houten keukens. De keukens zijn voorzien van alle modernste gemakken. Zo werken we met Miele, Siemens, Smeg, Atag, Stoves, Belling, Etna, Quooker, Bosch, Falcon, Boretti, Steel en andere topmerken. De basis is nog steeds hetzelfde. Daarom zien wij onze klanten ook per generatie terugkomen voor een keuken waar je ontzettend lang plezier van kan hebben.

De basis van onze keukens is hout, maar dan vooral eikenhout. De uitstraling is helemaal aan te passen op jouw favoriete interieur. Rood, zwart, wit, blauw, bruin of gewoon de natuurlijke tint van eikenhout. Zo maken we ook keukens van oude eikenhouten planken of barnwood.

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.