Houten kasten op maat

Maatwerk kastenwand van hout, eiken

Gerard Hempen staat bekend als een zeer ervaren bedrijf in ambachtelijk vakmanschap op het gebied van houten keukens, maar de expertise strekt zich verder uit naar het vervaardigen van op maat gemaakte houten kasten met een exclusieve uitstraling.

Met jarenlange ervaring en een passie voor houtbewerking, creëren we unieke stukken die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. De kasten kenmerken zich door een exclusieve uitstraling dat uw woning of kantoor een enorme upgrade geeft.

Exclusieve maatwerk kast ontworpen voor elke ruimte

Elke houten kast die de werkplaats van Gerard verlaat, is een meesterwerk op zich. Met oog voor detail en een ongeëvenaard gevoel voor design, worden de kasten volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Of het nu gaat om een elegante boekenkast voor de woonkamer, een praktische kledingkast voor de slaapkamer, of een stijlvolle opbergoplossing voor de keuken, Gerard zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Onze werkwijze is als volgt: U komt langs bij ons in de showroom waar we de wensen bespreken, de materialen en kleuren bekijken. De kast wordt thuis bij u ingemeten. Daarna gaan wij aan de slag in de werkplaats. Als de kast klaar is wordt deze ingebouwd op locatie.

Kast op maat voor op de zaak

De kasten op maat die wij maken zijn altijd van hout wat een exclusief karakter met zich meebrengt. Hierdoor is een houten kast op maat ook zeer geschikt voor op een kantoor. Naast kleine keukens of kitchenettes maken wij ook grote opbergkasten voor uw kantoor. 

Maak een afspraak in de showroom

Herman

Herman Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.