Meubels

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op 0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Julian - Gerard Hempen

Badkamermeubels

Van hout maken wij keukens van hout maar ook vaak maatwerkkasten en badkamermeubels. Ook hier wordt alles van massief hout vervaardigd en geplaatst.

Maatwerk wandkasten

We maken de ideale maatwerk kastenwand van hout. Of het nu voor een wasmachine of droger is of puur voor opbergen, eigenlijk is alles mogelijk want dat is het voordeel van maatwerk.

Maatwerk eettafels

Naast prachtige Richmond eettafels maken wij zelf ook eettafels op maat. Je kan een ronde, rechthoekige of vierkante eettafel van eikenhout bestellen in de showroom.

Houten badkamermeubels

Hout kan een mooie textuur en kleur hebben die past bij verschillende badkamerstijlen, zoals modern, rustiek en klassiek. Bovendien zijn houten badkamermeubels stevig en duurzaam. Daarom zijn badkamermeubels van hout erg populaire en dan vooral ook vanwege de natuurlijke en warme uitstraling. 

Bij ons in de werkplaats maken wij houten badkamermeubels in alle maten en soorten. Dergelijke meubels zijn volledig van hout gemaakt behalve het blad. 

Het is belangrijk om te weten dat hout gevoelig is voor water en vocht. Om ervoor te zorgen dat je houten badkamermeubels zo lang mogelijk meegaan, is het essentieel om ze regelmatig te onderhouden. Wij zorgen dat het hout goed is afgewerkt waardoor het ook goed tegen vocht kan. Echter is het altijd belangrijk te weten dat hout blijft werken. Ventileren is daarom ook belangrijk.

Alles maatwerk

Al met al zijn badkamermeubels van hout een mooie en praktische keuze voor je badkamer. Of je nu gaat voor een modern of traditioneel ontwerp, er is altijd een houten meubel dat past bij jouw stijl en behoeften. In onze showroom staan verschillende soorten badkamermeubels.

Richmond Interiors

Het meeste wat we doen is maatwerk maar er is ook een merk dat zeer complementair is aan wat wij maken en wat je uit de collectie kan bestellen. Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid. Dat betekent dat Richmond Interiors stijlvolle meubels en woonaccessoires creëert, die net zo uniek zijn als jij. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald, van Shanghai tot aan New York! Het merk streeft naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Hier gaat dan ook ruim 40 jaar ervaring en feeling voor de ontwikkelingen in de markt aan vooraf. En met gebleken succes, want inmiddels in vele landen verkrijgbaar, maar gelukkig ook dicht bij (jouw) huis via Gerard Hempen!
Richmond Interiors dealer
Richmond Wandkast

Bekijk je deze website met tablet of smartphone? De lookbook is ook via deze pagina te bekijken. Diverse meubels van Richmond hebben we in onze showroom staan. Alle producten kunnen wij als Richmond Interiors dealer bestellen.

Richmond Meubelen

Wij zijn dealer van Richmond Interiors. Prachtige luxueuze meubels die heel goed passen bij de houten keukens die wij maken. De collectie van Richmond is heel gevarieerd en bevalt eettafels, salontafels, eetkamerstoelen, prachtige accessoires en lampen.

De sfeer van Richmond Interiors is goed vertegenwoordigd in onze showroom. Wat er niet staat kan gewoon besteld worden. Bekijk de catalogus van Richmond Interiors online via de officiële Richmond website.

Maatwerk

Ben je op zoek naar een badkamermeubel of prachtige eetkamertafel van hout dan ben je bij Gerard Hempen aan het juiste adres. In de showroom vertellen we graag meer. Een vrijblijvende offerte is zo gemaakt en ook is er alle mogelijkheid om bartafels en eettafels te bekijken.

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.