Barnwood keuken

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Inge

Je ruikt al de sfeer, het oude hout, het echte karakter bij het zien van een barnwood keuken.

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf sinds 1885. Wij gaan voor kwaliteit. Generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

We maken houten keukens en badkamermeubels in alle soorten, smaken en kleuren zolang het maar van hout is.

Maatwerk

Maatwerk uit eigen keukenfabriek. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen in de showroom. Direct een offerte? Maak dan een afspraak.

Barnwood keuken op maat gemaakt

Barnwood keukens zijn gemaakt van “barnwood”. Oude karakteristieke planken uit oude gebouwen. Het zijn oude vloerdelen of wanden. Wij maken er stoere keukens van.

Eeuwenoude schuren

In Amerika en Europa heb je ook veel van die oude schuren (“barns”) op het platteland staan. Schuren of gebouwen met eeuwenoude vloeren en wanddelen. Wij weten de plekjes ook te vinden waar het juiste hout te krijgen is. Dat is soms een behoorlijk speurtocht.

Gerard Hempen

Verwar barnwood niet met steigerhout of sloophout. Wij zijn van mening dat je voor een houten keuken beter massieve houtsoorten kunt gebruiken. Dit barnwood is oud eikenhout en werkt minder erg. Barnwood is oud, geleefd, verweerd, heeft scheuren, vlekken, plekjes, gebruikerssporen, een warme kleur en heeft écht heel veel karakter. Geen plank of deurpaneel is daardoor gelijk.

Barnwood Keuken

Industrieel of landelijk

Een barnwood keuken past bijna in ieder interieur als je een karaktervolle basis in de keuken of woning wilt creëren. Een barnwood keuken kun je in stijl afwerken in de landelijke keukenstijl maar ook in de industriële keukenstijl. In onze showroom kunnen we je daar legio voorbeeld van tonen.

De houten keukens die wij ontwerpen en plaatsen

Houten keukens van hoge kwaliteit en prachtig apparatuur. We houden ons bezig met pure ambacht. Meer zien van wat wij maken? Bekijk de volgende categoriën:

Maak een afspraak in de showroom

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.