Moderne Keukens

Strak & Tijdloos

Onze moderne keukens zijn strak, tijdloos en tot in de fijnste details afgewerkt. Deze moderne keukens kenmerken zich door gladde fronten met een strakke handgreep of greeploze deuren. Gecombineerd met een strak blad van beton, graniet of composiet vormt geeft dit rust en een ruimtelijk effect aan de woonkeuken. 

Houten keukens ook wit en strak

Ook een houten keuken past in een modern interieur. Zo leveren wij niet alleen moderne keukens in een 'houtkleur' zoals eiken. We ontwerpen en maken ook houten keukens afgewerkt in hoogglans wit. Een moderne keuken kan in heel veel manieren uitgevoerd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de moderne & landelijke stijlen te combineren: een eiland met greeploze strakke deuren tegenover stoere houten white wash kasten geeft een geweldig contrast. De basis van de inrichting van uw moderne keuken straalt rust en symmetrie uit. Het heeft een rustig karakter. Het hout dat wij gebruiken in alle keukens geven dat karakteristieke warme karakter. Het lijnenspel, de greeploze kasten en lades zijn eveneens een goede match voor een moderne keuken. Wilt u uw eigen stempel om het ontwerp drukken dan kan dat ook. Dat is het voordeel van onze maatwerk keukens…

Moderne keukens op maat zien?

U zoekt een eigentijdse keuken met een exclusieve uitstraling? Een moderne keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt, maar dan wel van hout? Laat u inspireren in onze showroom in Ter Apelkanaal tussen Stadskanaal en Emmen. We adviseren u graag over de kleuren, materialen, beslag en apparatuur voor in uw moderne keuken.