Moderne keuken van hout

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Inge

Moderne houten keuken

Onze moderne houten keukens zijn strak, tijdloos en tot in de fijnste details afgewerkt. Deze moderne keukens kenmerken zich door gladde fronten met een strakke handgreep of greeploze deuren. Gecombineerd met een strak blad van beton, graniet of composiet vormt geeft dit rust en een ruimtelijk effect aan de woonkeuken. 

Eigentijdse keuken van hout

U zoekt een eigentijdse keuken met een exclusieve uitstraling? Een moderne keuken waarin strakke lijnen de boventoon voeren en waarin kasten en apparatuur naadloos zijn weggewerkt, maar dan wel van hout? Laat u inspireren in onze showroom in Ter Apelkanaal tussen Stadskanaal en Emmen. We adviseren u graag over de kleuren, materialen, beslag en apparatuur voor in uw moderne keuken.

Maatwerk

Alles wat wij maken dat maken wij zelf. Alle houten keukens worden in eigen werkplaats gemaakt en gemonteerd bij u thuis. Een houten keuken is bij ons ook volledig van hout vervaardigd. Een houten keuken kan in elke kleur gespoten worden. Speciale wensen zijn daarom ook mogelijk.

Moderne keuken wit keukenblad
Zien is overtuigd worden

TIJDLOZE KEUKEN VAN HOUT

Zwarte keuken van hout met gouden beslag en quooker
Zwarte keuken van hout IH

Houten keukens ook wit of zwart

Ook een houten keuken past in een modern interieur. Zo leveren wij niet alleen moderne keukens in een ‘houtkleur’ zoals eiken. We ontwerpen en maken ook houten keukens afgewerkt in hoogglans wit. Zo maken we in eigen fabriek ook een zwarte houten keuken of elk gewenste kleur. Een moderne keuken kan in heel veel manieren uitgevoerd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de moderne & landelijke stijlen te combineren: een eiland met greeploze strakke deuren tegenover stoere houten white wash kasten geeft een geweldig contrast. De basis van de inrichting van uw moderne keuken straalt rust en symmetrie uit. Het heeft een rustig karakter. Het hout dat wij gebruiken in alle keukens geven dat karakteristieke warme karakter. Het lijnenspel, de greeploze kasten en lades zijn eveneens een goede match voor een moderne keuken. Wilt u uw eigen stempel om het ontwerp drukken dan kan dat ook. Dat is het voordeel van onze maatwerk keukens…

Sinds 1885

Gerard Hempen ontwerpt en maakt samen met zijn familieleden en team aan medewerkers al decennialang tijdloze houten keukens. De keukens zijn voorzien van alle modernste gemakken. Zo werken we met Miele, Siemens, Smeg, Atag, Stoves, Belling, Etna, Quooker, Bosch, Falcon, Boretti, Steel en andere topmerken. De basis is nog steeds hetzelfde. Daarom zien wij onze klanten ook per generatie terugkomen voor een keuken waar je ontzettend lang plezier van kan hebben.

De basis van onze keukens is hout, maar dan vooral eikenhout. De uitstraling is helemaal aan te passen op jouw favoriete interieur. Rood, zwart, wit, blauw, bruin of gewoon de natuurlijke tint van eikenhout. Zo maken we ook keukens van oude eikenhouten planken of barnwood.

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.