Eiken keukens

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Herman
Massief houten keuken

Massief eiken keuken

Eikenhouten keukens, robuust en gemaakt van massief eikenhout. Stoere landelijke eikenhouten keukens kopen bij Gerard Hempen Keukens? Wij maken jouw eikenhouten keuken op ambachtelijke wijze.

De geur van een nieuw geplaatste houten keuken is heerlijk. Helaas is dat maar voor even, maar de uitstraling van een eikenhouten keuken is tijdloos. Het karaktervolle hout geeft warmte aan de keuken. Het grootste object in de meeste huizen waar dagelijks volop gebruik van gemaakt wordt. Koken is nog nooit zo leuk geweest horen wij onze klanten vaak zeggen.

Eigen ambachtelijke werkplaats

Gerard Hempen heeft het bedrijf zo gevormd zoals het nu staat. Zo werken we vanuit een eigen keukenwerkplaats met een vast team aan keukenbouwers of monteurs. Hier wordt het ambachtswerk al jarenlang geleverd. Ook is er een team onderweg door heel het land voor het plaatsen van de keukens en het afmonteren.

De keukens worden voornamelijk in de showroom verkocht. De winkel waar je de ambacht kan proeven en altijd minimaal 40 keukens kunt bewonderen.

De showroom staat in Ter Apelkanaal, een prachtig dorpje tussen Emmen en Stadskanaal. De klanten komen uit alle windstreken ook uit Groningen, Rotterdam of Arnhem om een echte ambachtelijk gemaakte houten keuken samen te stellen.

Sinds 1885

Gerard Hempen ontwerpt en maakt samen met zijn familieleden en team aan medewerkers al decennialang tijdloze houten keukens. De keukens zijn voorzien van alle modernste gemakken. Zo werken we met Miele, Siemens, Smeg, Atag, Stoves, Belling, Etna, Quooker, Bosch, Falcon, Boretti, Steel en andere topmerken. De basis is nog steeds hetzelfde. Daarom zien wij onze klanten ook per generatie terugkomen voor een keuken waar je ontzettend lang plezier van kan hebben.

De basis van onze keukens is hout, maar dan vooral eikenhout. De uitstraling is helemaal aan te passen op jouw favoriete interieur. Rood, zwart, wit, blauw, bruin of gewoon de natuurlijke tint van eikenhout. Zo maken we ook keukens van oude eikenhouten planken of barnwood.

Maak een afspraak in de showroom

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s. 

De houten keukens die wij ontwerpen en plaatsen

Houten keukens van hoge kwaliteit en prachtig apparatuur. We houden ons bezig met pure ambacht. Meer zien van wat wij maken? Bekijk de volgende categoriën: