Industriële keukens

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Herman

Industriële keuken op maat gemaakt

Barnwood keukens zijn gemaakt van “barnwood”. Oude karakteristieke planken, oude eiken planken of vloerdelen uit gebouwen. Het zijn voornamelijk oude vloerdelen of wanden. Wij kopen deze ook op en maken er stoere keukens van.

Verwar barnwood niet met steigerhout of sloophout. Wij zijn van mening dat je voor een houten keuken beter massieve houtsoorten kunt gebruiken. Dit barnwood is oud eikenhout en werkt minder erg.

Gerard Hempen

Barnwood is oud, geleefd, verweerd, heeft scheuren, vlekken, plekjes, gebruikerssporen, een warme kleur en heeft écht heel veel karakter. Geen plank of deurpaneel is daardoor gelijk.

Industrieel of landelijk

Een barnwood keuken past bijna in ieder interieur als je een karaktervolle basis in de keuken of woning wilt creëren. Een barnwood keuken kun je in stijl afwerken in de landelijke keukenstijl maar ook in de industriële keukenstijl. In onze showroom vind je legio voorbeelden.

Barnwood Keuken

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf sinds 1885. Wij gaan voor kwaliteit. Generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

We maken houten keukens en badkamermeubels in alle soorten, smaken en kleuren zolang het maar van hout is.

Maatwerk

Maatwerk uit eigen keukenfabriek. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen in de showroom. Direct een offerte? Maak dan een afspraak.

Maak een afspraak in de showroom

Inge

Inge Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s. 

De houten keukens die wij ontwerpen en plaatsen

Houten keukens van hoge kwaliteit en prachtig apparatuur. We houden ons bezig met pure ambacht. Meer zien van wat wij maken? Bekijk de volgende categorieën: