Industriële keukens

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Herman

Industriële keuken op maat gemaakt

Bij ons draait alles om vakmanschap en maatwerk in de keuken, waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen in perfecte harmonie. Onze industriële keukens op maat worden gecreëerd door middel van een zorgvuldig proces dat uw visie omzet in een prachtige realiteit.

Onze reis begint met een grondige consultatie, waarin we uw ideeën, wensen en eisen verkennen. Met uw visie in gedachten, creëert ons ontwerpteam een op maat gemaakt ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet. Zodra het ontwerp is goedgekeurd, selecteren we zorgvuldig duurzame materialen en afwerkingen die bij uw keuken passen.

 

Houten keukens maken, ambachtelijk maatwerk keukens

Onze vakmensen gaan vervolgens aan de slag in onze gespecialiseerde werkplaats, waar elk onderdeel met precisie wordt vervaardigd. Na fabricage plannen we de installatie van uw keuken door ons ervaren team.

Voordat we uw keuken overdragen, voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is afgewerkt en dat alle functionaliteiten correct werken. Bij elke stap van het proces streven we naar niets minder dan uitmuntendheid.

Industrieel of landelijk

Met onze toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en esthetiek creëren we een op maat gemaakte industriële keuken die perfect past bij uw levensstijl en behoeften. Het resultaat is een keuken waar u vele jaren van kunt genieten, het kloppende hart van uw huis.

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf sinds 1885. Wij gaan voor kwaliteit. Generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

We maken houten keukens en badkamermeubels in alle soorten, smaken en kleuren zolang het maar van hout is.

Maatwerk

Maatwerk uit eigen keukenfabriek. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen in de showroom. Direct een offerte? Maak dan een afspraak.

Industriële keukens op maat gemaakt

Voor een maatwerk houten keuken bent u op het juiste adres. De keuze is reuze, en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zelfs als uw voorkeur uitgaat naar industriële keukens met een houten twist.

In onze gezellige showroom presenteren we regelmatig onze nieuwe collectie, waaronder ook onze industriële houten keukens. Deze keukens combineren de robuuste uitstraling van industriële materialen met de warmte en charme van hout.

Bij industriële houten keukens draait het om de perfecte balans tussen functionaliteit en natuurlijke schoonheid. Onze ontwerpers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste houtsoort, kleuren, beslag en apparatuur om een unieke industriële sfeer te creëren die perfect bij uw smaak past. We bieden diverse mogelijkheden om deze moderne stijl met houtaccenten in uw keuken te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor industriële houten keukens? In onze media-gallerij hieronder vindt u enkele voorbeelden, en uiteraard kunt u verschillende industriële houten keukens bewonderen in onze showroom. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droomkeuken met een eigentijdse industriële uitstraling met prachtig houtwerk.

Aantal Industriële keukens:

Meer zien? Ga naar de mediagallerij of bezoek onze showroom in Ter Apelkanaal.

De houten keukens die wij ontwerpen en plaatsen

Houten keukens van hoge kwaliteit en prachtig apparatuur. We houden ons bezig met pure ambacht. Meer zien van wat wij maken? Bekijk de volgende categorieën:

Julian - Gerard Hempen

Julian Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.