Industriële keukens

Stoer en Robuust

Een industriële keuken maken we voor u op maat. We combineren stoer hout met staal. Een industriële keuken straalt op haar manier door oneffenheden in het hout, de robuustheid de stoere materialen. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, kleuren en type meubelen zodanig te combineren, dat er een gevoel van eenheid ontstaat.

Industriële keuken op maat gemaakt

Elk huis en keuken is anders, ook de wensen van de klant. In principe kunnen we elk type industriële keuken uittekenen en vervaardigen in onze eigen ambachtelijke keukenfabriek. Wij kunnen alle materialen voor je combineren en verwerken in uw droomkeuken. Stoere houten deuren gecombineerd met stalen poten en een robuust blad. Of een robuuste keuken gemaakt van oud hout. Spreek uw wensen uit en wij maken het…

 

Barnwood keukens

Vanuit het hele land komt men naar onze showroom voor kwalitatief ambachtelijk gemaakte houten keukens. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar barnwood keukens. Keukens die wij al jarenlang maken met hout met extra veel karakter. U kunt bij ons terecht voor barnwood keukens die we op maat voor u maken in onze ambachtelijke keukenfabriek. Prachtige keukens met kastdeuren en ladefronten van oude barnwood balken en planken. Karakteristieke oude planken uit boerenschuren, berghutten en kapschuren veelal uit Amerika of rondom de Alpen.