Houten keukens

Zwarte houten keuken - Marmer blad - Eilandkeuken

Houten keukens maken wij al decenia lang. Uit heel Nederland en een groot deel van Duitsland komen klanten naar Ter Apel voor een houten keuken.

Al sinds 1885 maken zitten wij in het vak van houten meubels. Jaren later zijn wij verder gegaan met het vervaardigen van houten keukens en badkamermeubels. Dat doen we al tientallen jaren met heel veel plezier. De houten keukens die wij het meeste maken zie je hieronder.

Een greep uit onze portfolio

Als je al zolang houten keukens maakt in eigen fabriek dan kun je echt alle stijlen tonen want we hebben letterlijk alles wel zo’n beetje meegemaakt van klassieke boeren keukens tot aan moderne zwarte keukens die momenteel erg populair zijn. De basis van elke keuken van Gerard Hempen is van hout en vanuit daar kunnen we in elke stijl opbouwen. Alles is maatwerk en van de hoogste kwaliteit dat je in Nederland kan vinden, daar staan we ook bekend om.

Deze prachtige ambachtelijk gemaakte houten keuken is speciaal ontworpen met een unieke groene kleur, op verzoek van de klant. 

Deze kleur creëert een opvallend statement en voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan de ruimte. Het 2 cm massieve granieten werkblad, vervaardigd uit natuursteen, geeft de keuken een tijdloze uitstraling en biedt duurzaamheid en elegantie. De gehele keuken is uitgerust met apparatuur uit de Siemens IQ700-lijn, die bekend staat om zijn luxe en hoogwaardige prestaties. Dit omvat een scala aan geavanceerde functies en innovatieve technologieën, waardoor de keuken een moderne en professionele uitstraling krijgt. Bovendien is deze keuken voorzien van een Quooker, een geweldige toevoeging die meteen kokend heet water levert, perfect op 100 graden Celsius, rechtstreeks uit de kraan. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook efficiency bij het bereiden van warme dranken en maaltijden. 

Met zijn unieke kleur, hoogwaardige granieten werkblad en het gebruik van Siemens IQ700-apparatuur, inclusief de handige Quooker-functie, is deze ambachtelijke houten keuken een perfecte mix van stijl, functionaliteit en personalisatie.

Een stijlvolle landelijke eilandkeuken met schouw en inbouwkast van hetzelfde hout en in dezelfde stijling.

Een stijlvolle houten keuken van massief hout. Binnenkort kun je de hele reportage bekijken van deze prachtige keuken!

Een prachtige landelijke keuken van hout met moderne elementen.

Een functionele moderne houten keuken met een keramiek keukenblad.

Een landelijke keuken met schouw in de kleur “Green Smoke”.

Een maatwerk landelijke keuken van hout in de stijl “Barneveld”.

Een luxe zwarte keuken van hout tot in de details verfijnd met ruw gepolijst brons.

Moderne keuken in antraciet met Miele keukenapparatuur.

In unieke groene kleur uitgevoerde klassieke keuken.

Meer houten keukens

Voor ambachtelijk gemaakte houten keukens kom je naar Ter Apelkanaal een dorpje in de provincie Groningen tussen Emmen en Stadskanaal. In onze showroom kun je meer dan 30 houten keukens bekijken, materialen vergelijken, apparatuur testen en alles is aangekleed met mooie Richmond Interiors meubels en woonaccessoires.

Eigen ambachtelijke werkplaats

Gerard Hempen heeft het bedrijf zo gevormd zoals het nu staat. Zo werken we vanuit een eigen keukenwerkplaats met een vast team aan keukenbouwers of monteurs. Hier wordt het ambachtswerk al jarenlang geleverd. Ook is er een team onderweg door heel het land voor het plaatsen van de keukens en het afmonteren.

In onze showroom vind je altijd minimaal 40 keukens en zie je hoe speciaal een houten keuken kan zijn.

De showroom staat in Ter Apelkanaal, een prachtig dorpje tussen Emmen en Stadskanaal. De klanten komen uit alle windstreken ook uit Groningen, Rotterdam of Arnhem om een echte ambachtelijk gemaakte houten keuken samen te stellen.

Keukeninspiratie

De keukens die we maken worden voornamelijk gemaakt van massief hout. Ook de gekleurde keukens maken wij bijna altijd van hout. Hout geeft veel karakter en heeft de eigenschappen waar wij van houden.

Een echte Gerard Hempen keuken is tijdloos. Sommige keukens hebben wij dertig jaar geleden geplaatst en sieren nu nog sommige woonmagazines of worden nog volop gedeeld op internet. Wij denken dat het vooral te maken heeft met de basiselementen waarmee wij werken.

Maak een afspraak in de showroom

Herman

Herman Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.