Houten keukens

Houten keukens maken wij al decenia lang. Uit heel Nederland en een groot deel van Duitsland komen klanten naar Ter Apel voor een houten keuken.

Al sinds 1885 maken zitten wij in het vak van houten meubels. Jaren later zijn wij verder gegaan met het vervaardigen van houten keukens en badkamermeubels. Dat doen we al tientallen jaren met heel veel plezier. De houten keukens die wij het meeste maken:

Een greep uit onze portfolio

Een stijlvolle landelijke eilandkeuken met schouw en inbouwkast van hetzelfde hout en in dezelfde stijling.

Een prachtige landelijke keuken van hout met moderne elementen.

Een functionele moderne houten keuken met een keramiek keukenblad.

Een landelijke keuken met schouw in de kleur “Green Smoke”.

Een maatwerk landelijke keuken van hout in de stijl “Barneveld”.

Een luxe zwarte keuken van hout tot in de details verfijnd met ruw gepolijst brons.

Moderne keuken in antraciet met Miele keukenapparatuur.

In unieke groene kleur uitgevoerde klassieke keuken.

Eigen ambachtelijke werkplaats

Gerard Hempen heeft het bedrijf zo gevormd zoals het nu staat. Zo werken we vanuit een eigen keukenwerkplaats met een vast team aan keukenbouwers of monteurs. Hier wordt het ambachtswerk al jarenlang geleverd. Ook is er een team onderweg door heel het land voor het plaatsen van de keukens en het afmonteren.

In onze showroom vind je altijd minimaal 40 keukens en zie je hoe speciaal een houten keuken kan zijn.

De showroom staat in Ter Apelkanaal, een prachtig dorpje tussen Emmen en Stadskanaal. De klanten komen uit alle windstreken ook uit Groningen, Rotterdam of Arnhem om een echte ambachtelijk gemaakte houten keuken samen te stellen.

Keukeninspiratie

De keukens die we maken worden voornamelijk gemaakt van massief hout. Ook de gekleurde keukens maken wij bijna altijd van hout. Hout geeft veel karakter en heeft de eigenschappen waar wij van houden.

Een echte Gerard Hempen keuken is tijdloos. Sommige keukens hebben wij dertig jaar geleden geplaatst en sieren nu nog sommige woonmagazines of worden nog volop gedeeld op internet. Wij denken dat het vooral te maken heeft met de basiselementen waarmee wij werken.

Maak een afspraak in de showroom

Herman

Herman Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.