Houten keukens

Vragen of hulp nodig?

Je kunt ons bellen van 10:00 – 17:30 uur op
0599 – 47 06 05 of bezoek de showroom.

Inge

Sinds 1885

We zijn een echt familiebedrijf sinds 1885. Wij gaan voor kwaliteit. Generaties komen terug voor een keuken, vloer of houten meubel.

Diversiteit

We maken houten keukens en badkamermeubels in alle soorten, smaken en kleuren zolang het maar van hout is.

Maatwerk

Maatwerk uit eigen keukenfabriek. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen in de showroom. Direct een offerte? Maak dan een afspraak.

Houten keukens

Al sinds 1885 maken zitten wij in het vak van houten meubels. Jaren later zijn wij verder gegaan met het vervaardigen van houten keukens en badkamermeubels. Dat doen we al tientallen jaren met heel veel plezier. De houten keukens die wij het meeste maken:

Industriële keuken eikenhout betonlook

Een greep uit onze portfolio

Eigen ambachtelijke werkplaats

Gerard Hempen heeft het bedrijf zo gevormd zoals het nu staat. Zo werken we vanuit een eigen keukenwerkplaats met een vast team aan keukenbouwers of monteurs. Hier wordt het ambachtswerk al jarenlang geleverd. Ook is er een team onderweg door heel het land voor het plaatsen van de keukens en het afmonteren.

In onze showroom vind je altijd minimaal 40 keukens en zie je hoe speciaal een houten keuken kan zijn.

De showroom staat in Ter Apelkanaal, een prachtig dorpje tussen Emmen en Stadskanaal. De klanten komen uit alle windstreken ook uit Groningen, Rotterdam of Arnhem om een echte ambachtelijk gemaakte houten keuken samen te stellen.

Keukeninspiratie

De keukens die we maken worden voornamelijk gemaakt van massief hout. Ook de gekleurde keukens maken wij bijna altijd van hout. Hout geeft veel karakter en heeft de eigenschappen waar wij van houden.

Een echte Gerard Hempen keuken is tijdloos. Sommige keukens hebben wij dertig jaar geleden geplaatst en sieren nu nog sommige woonmagazines of worden nog volop gedeeld op internet. Wij denken dat het vooral te maken heeft met de basiselementen waarmee wij werken.

Maak een afspraak in de showroom

Herman

Herman Aangenaam!

Je bent altijd vrij om bij ons langs te komen in de showroom. Als je een afspraak maakt dan krijg je alle aandacht van mij of één van mijn collega’s.