De landelijke keuken is bij ons in iedere kleur te leveren die u wenst. Vaak voeren warme kleuren in de landelijke keuken de boventoon, gecombineerd met houttinten. De meest voorkomende kleuren zijn toch wel wit en magnolia.

Witte landelijke keuken

Naast de naturele houtkleur is wit is nog altijd de meest voorkomende kleur in landelijke keukens. De witte kleur geeft een open en rustig karakter aan de keukenruimte. Uiteraard is wit ook heel goed met elke kleur te combineren. In de opstelling van een witte landelijke keuken kan gekozen worden voor diverse grepen en aanrechtbladen. Denk aan betonlook, of een zwart aanrechtblad voor een moderne look. 

Zwarte landelijke keuken

In de landelijke stijl keukens zien we steeds vaker zwart terug. Zwart geeft een strakke en chique uitstraling met de juiste combinatie van keukenapparatuur, grepen en accessoires. Zo komt een betonlook blad goed tot zijn recht op een zwarte landelijke keuken en bijvoorbeeld een granieten aanrechtblad. Zwart staat mooi bij een betonvloer of houten vloer.

 

Natuurlijke materialen

Landelijke keukens staan veelal bekend om het gebruik van natuurlijke materialen in zowel keukenbladen als keukenkasten. Materialen als hout, betonlook en graniet zijn dan ook vaak terugkerende elementen in de landelijke keukens van Gerard Hempen - Houten Keukens. In onze showroom in Ter Apelkanaal (op de grens van Groningen en Drenthe) staan onze adviseurs u graag te woord bij het selecteren van de juiste natuurlijke materialen voor uw landelijke keuken. 

Bekijk de fotogallerij met diverse voorbeelden van landelijke keukens.