Landelijke eilandkeuken van hout

Hier vindt u alle informatie over deze prachtige houten keuken die we geplaatst hebben bij een klant. De keuken is een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek en is volledig gemaakt uit eikenhout, zowel aan de binnen- als buitenkant.

Keukeneiland als middelpunt

Het houten keukeneiland is uitgerust met handgrepen van Dauby, met de hand gemaakt en gecombineerd met een handdoekrek van hetzelfde merk, in de stijl “verouderd zwart”.  In de muur hebben we een kastenwand gemaakt. Deze is prachtig weggewerkt en zorgt voor opbergruimte zonder in te boeten op de beschikbare ruimte. Hierdoor blijft het keukeneiland het middelpunt. Daarnaast biedt de keuken een sfeervol koffiehoekje met Dauby wandtegeltjes als achterwand. De klant heeft altijd inspraak op de kastindelingen en uitvoering. Dus heeft u zelf ideeën dan zijn ze vrijwel altijd aanpasbaar aan uw wensen.

Landelijke keuken van hout

Belling Farmhouse fornuis

De keuken heeft houten poten en hardstenen blokjes voor een stoere landelijke uitstraling. Het werkblad is gemaakt van natuursteen, 3 cm massief graniet, en heeft een vooruitgetrokken spoelbak. De keuken is volledig uitgerust met Siemens-apparatuur en heeft als fornuis een Belling Farmhouse 90EI.

We hebben een koof voorzien aan het plafond om het geheel af te werken en alles in dezelfde kleur te krijgen. De schouwbak is op dezelfde manier gemaakt zodat deze kan worden meegeverfd met de muur. De poten hebben dezelfde kleur als de keuken. We kunnen dergelijke elementen volgens uw eigen wensen en kleurencombinaties vervaardigen.

Keukeninterieur als totaalconcept

Naast het maken van keukens, bieden wij ook interieurontwerp aan. De keuken als totaalconcept. Zo hebben wij voor deze klant ook een schuifdeur en een ronde tafel ontworpen en gemaakt, allemaal in dezelfde kleur als de keuken, om het geheel compleet te maken.

Bij Gerard Hempen zijn we gepassioneerd over het ontwerpen en maken van houten keukens. Onze keukens zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig om naar te kijken. Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte keuken die perfect bij uw stijl en behoeften past, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Apparatuurlijst:

koeler Siemens KI81RADEO
Siemens koeler KI81RADEO
Siemens koeler KI81RADEO
Quooker
Quooker
SIEMENS Plafond afzuigkap