Klassieke HOUTEN keuken, Stijl Barneveld

Deze klassieke keuken in de Barneveld-stijl is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, met als resultaat een tijdloos en stijlvol ontwerp dat perfect past bij uw interieur. 

Het kleurenschema van deze keuken is RAL 9010, maar we kunnen het ontwerp aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Het granieten blad van 4 cm dik, genaamd Impala leatherlook, voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar zorgt ook voor een elegante uitstraling. De keuken heeft ook smetplinten van hetzelfde materiaal, die de algehele uitstraling versterken. Zelfs de vensterbank is van graniet gemaakt, waardoor het een compleet plaatje is geworden. 

De keukenkraan van Cucina is gemaakt van nostalgisch brons en voegt een vleugje charme en elegantie toe aan de keuken. Maar de echte blikvanger is het Falcon gasfornuis van het type Classic 90. Het fornuis is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook hoogwaardige prestaties en functionaliteit. De matchende afzuigkap van Falcon maakt het geheel compleet en zorgt ervoor dat de keuken er perfect uitziet.   

Apparatuurlijst:

Falcon type classic 90
Falcon fornuis 90 Classic
Siemens CM585AMS0 magnetron combi
Siemens magnetron combi