Klassieke keuken, Stijl Barneveld

Deze klassieke houten keuken in de stijl Barneveld is volledig aangepast aan de wensen van de klant, waarbij de kleur RAL 9010 is gekozen als hoofdkleur voor het geheel.

 De greepjes van de keukenkastjes zijn gemaakt van porselein in de kleur craquelé wit, wat een elegante uitstraling aan de keuken geeft. Het werkblad van de keuken en de bijbehorende bar zijn gemaakt van 8 cm dik natuursteen (graniet) in de kleur Steel grey satin. De spoelbak is ook van natuursteen en heeft de vooruitstekende variant, wat het gebruiksgemak van de keuken vergroot. Onder de poten van de keuken zijn hardstenen blokjes aangebracht voor extra stevigheid en stabiliteit.  

 De keuken is uitgerust met Siemens apparatuur van de luxelijn Studioline. De keuken is ook voorzien van een koof, waarin spotjes en een plafondunit zijn verwerkt om het gehele eiland te verlichten. De nostalgische kraan is van het merk Cucina.  

Op maat gemaakte houten keuken

Een bijzonder kenmerk van deze keuken is dat er een oplossing is gevonden om de centrale vloerverwarming netjes te verwerken. Dit is speciaal op maat gemaakt in de stijl van de keuken, wat het geheel nog meer een gevoel van samenhang en eenheid geeft.  

 Tot slot is er onder de bar extra bergruimte gecreëerd door middel van kastjes met een druksysteem. Hierdoor kunnen niet-alledaagse spullen of bijvoorbeeld kerstspullen netjes worden opgeborgen en blijft de keuken opgeruimd en georganiseerd.  

 Kortom, deze klassieke houten keuken is  helemaal op maat gemaakt waarbij de wensen van de klant centraal staan. Met hoogwaardige materialen en apparatuur, een slimme indeling en praktische oplossingen is dit een keuken waar u jarenlang plezier van zult hebben.  

 

Klassieke keuken in de stijl Barneveld

Apparatuurlijst:

Siemens CM585AMS0 magnetron combi
Siemens CM585AMS0 magnetron combi