Houten keuken van eikenhout met industrieel karakter

Massief houten keuken

Als je op zoek bent naar een keuken die zowel functioneel als stijlvol is, dan zit je goed bij deze prachtige keuken! 

De deuren van de keuken zijn gemaakt van geplankt eikenhout. Als klant heb je de flexibiliteit om de keuken naar eigen smaak en behoeften te kunnen aanpassen. Of je nu kleine of grote noesten wilt toevoegen aan de deuren of helemaal geen noesten, de keuze is aan jou. 

Het keukenblad is gemaakt van keramiek in de kleur “Grey Armani Satin” en heeft een dikte van 2 cm. Het is een duurzaam en stijlvol keukenblad dat gemakkelijk te onderhouden is. De deuren en laden zijn voorzien van robuuste gelaste grepen die de keuken een stoer uiterlijk geven.

De keuken is volledig uitgerust met Siemens in de lijn StudioLine. StudioLine is een exclusieve lijn Siemens-keukenapparatuur die slimme technologie combineert met vooruitstrevend design. U kunt meer informatie vinden over deze lijn op de website van Siemens

De keuken is voorzien van een koof met lichtspots om het keukeneiland mooi uit te lichten en afzuiging door middel van een plafondunit. Dit biedt niet alleen een stijlvolle touch aan de keuken, maar ook een functionele oplossing voor het afzuigen van kookluchtjes.

De keuken is voorzien van een Quooker kraan, wat betekent dat u direct kokend water tot uw beschikking heeft voor het zetten van thee, koffie of het bereiden van een maaltijd.

Inbouw kastjes in dezelfde stijl

Voeg extra opbergruimte toe aan uw keuken en behoudt tegelijkertijd dezelfde stijl. 

Deze kastjes zijn geschikt voor het opbergen van keukengerei, servies en andere benodigdheden. Het is ontworpen om perfect in uw keuken te passen en het geeft een nette en georganiseerde uitstraling. 

Gourmet assistent Miele
Afzuigsysteem
Siemens combi
Afzuigsysteem
koeler Siemens KI81RADEO
Siemens koeler KI81RADEO
Siemens koeler KI81RADEO
SIEMENS Plafond afzuigkap

Apparatuurlijst:

Quooker
Quooker