Houten keuken - Eikenhout

Houten Keuken - Eikenhout (massief)

Een prachtige eikenhouten keuken uit onze eigen werkplaats.

Het werkblad of keukenblad is een van keramiek. De kleur van het keukenblad is “Grey Armani satin”, een prachtig luxe afwerking en 2 centimeter dik.

De klant wilde de keuken uitgevoerd hebben in topkwaliteit eiken en uitgevoerd in een stoere look met een industriële tint. Daarom is gekozen voor gelaste grepen. Er is een mooie koof gemaakt met een plafondafzuigkap van Siemens LR97CAQ50. De lichtspots zijn op afstand te bedienen.

Siemens combi
Slimme oven Siemens

Volledig eikenhout

Wat deze houten keuken uniek maakt is dat de keuken volledig eiken is uitgevoerd, zowel binnen en buitenwerks. Daarbij is het voorzien  van een zaagsnede voor de het geplankte effect.

Koken als een pro

Deze keuken is voorzien van topkwaliteit Siemens combi apparaten. Met de slimme Siemens CM836GNB6 (Studioline) in de keuken komt voortaan iedere quiche perfect gaar en goudbruin uit de oven. cookControl Plus bewaakt de voortgang van het gerecht en past de oveninstellingen daarop aan. Het enige dat jij hoeft te doen? Het gerecht selecteren. Prachtig toch? De oven zorgt voor de juiste verwarmstand, temperatuur en baktijd. Met de minste moeite behaal je zo de beste bakresultaten. En kun jij je bezighouden met leukere dingen, zoals het nagerecht bereiden.

Apparatuurlijst:

koeler Siemens KI81RADEO
Siemens koeler KI81RADEO
Siemens koeler KI81RADEO
Quooker
Quooker
SIEMENS Plafond afzuigkap