Deelt u onze passie voor hout? Puur, natuurlijk materiaal, robuust , stoer of verfijnt en strak? Van nieuw eiken met een vergrijsde look of juist van oud, doorleefd hout?

Wij hebben zeker een passie voor hout! Al sinds 1885, toen de eerste "Hempen" generatie in Ter Apelkanaal de basis heeft gelegd met het vervaardigen, handmatig uitsnijden en bewerken van diverse houten meubelen op maat. Van krachtige houten tafels tot sierlijke dekenkisten en kerkbanken. Maar ook het schoeisel van de dag, de 'klompen', behoorde in 1885 tot het assortiment! In 1973 heeft Gerard Hempen het bedrijf van zijn vader overgenomen en heeft hij zich geleidelijk toegelegd op het ontwerpen en produceren van massief houten keukens en badmeubelen. Samen met een enthousiast team van familie en medewerkers doet hij dat nog steeds met veel plezier.

Kwaliteitproducten uit hout

Alle houten onderdelen worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Het warme en tijdloze karakter van hout maakt het materiaal geschikt voor iedere woning, van landelijk tot modern en industrieel.  In vier generaties is er natuurlijk veel veranderd: de werkplaats ziet er geheel anders uit, de keukenstijlen zijn veranderd en de keukens worden niet meer met paard en wagen bij de klant afgeleverd. Maar één ding is jaren lang hetzelfde gebleven: de passie voor het vervaardigen van kwaliteitproducten uit hout!

Showroom in Ter Apelkanaal

Onze houten keukens kun je bewonderen in Ter Apelkanaal. In onze sfeervolle showroom kun je je laten inspireren door de vele verschillende stijlen en opstellingen: stoere en landelijke eikenhouten keukens, robuuste, industriële keukens van oud hout en strakke houten designkeukens met de technische snufjes van nu. 

De keukenstijlen die wij voeren zijn diversen dan u denkt. Met hout kunt u eigenlijk voor elke stijl iets moois ontwerpen. Hout heeft een mooie warme en natuurlijk uitstraling en dat ziet u terug bij de landelijke keukens, industriële keukens, moderne keukens en nog vele meer stijlen.

Wij zien u graag een keer in onze showroom in Ter Apelkanaal. De koffie staat klaar!

Eigen keukenfabriek

Alle houten keukens worden allemaal geproduceerd in onze eigen fabriek in Musselkanaal. Onze stoere meubelmakers vervaardigen uit hout de mooiste fronten en opstellingen. We zoeken dan ook de beste houtcollecties passend bij jullie keuken. Van een fijne structuur tot grof out hout. Alleen de beste kwaliteit, daar staan wij voor...

 

Houten Keukens op maat Gerard Hempen