Vacature bedrijfsleider / vestigingsmanager

(fulltime)

Ken je de houten keukens van Gerard Hempen? Met een ruime historie en prachtige landelijke-, industriële en moderne keukens komen klanten uit alle windstreken naar Ter Apelkanaal. Daar worden de houten keukens zelf gemaakt en verkocht in de showroom met zeker 40 houten keukens. Voor onze ongeveer 20 medewerkers zoeken wij een bedrijfsleider/vestigingsmanager. 

Wij zoeken een bedrijfsleider met aantoonbare ervaring, het liefst iemand die bekend is in de keuken- of interieurwereld. Jij bent de verbinder pur sang tussen de verkopers, collega’s in de fabriek, het montageteam en de klanten. Iemand die de mouwen opstroopt om ons bedrijf nog verder te ontwikkelen. Je doet dit samen met collega’s en directie. Wij zijn een familiebedrijf met een nuchtere kijk op de wereld. Niet het typerende wat je misschien van een keukenbedrijf verwacht. Ambacht zit in het bloed en de passie voor hout en mooie houten keukens maken is wat ons drijft. 

Wat zoeken wij in een bedrijfsleider

 • Een leider die zowel verkopers en keukenmonteurs kan aansturen;
 • Nauwkeurig werken, noteren en plannen;
 • Problemen signaleert en kan oplossen;
 • Niet telefoonschuw is en een goede e-mail kan typen;
 • Een hoge factor van verantwoordelijkheidsgevoel heeft;
 • Commercieel denkt en de klanttevredenheid bewaakt;
 • Die klaar staat als het nodig is. Ook op koopavonden en zaterdagen als de showroom geopend is;
In de rol van bedrijfsleider bij Gerard Hempen hoef je niet zelf een keuken te verkopen, een keuken in te meten of zelf te maken. Wel verwachten we dat je weet wat we doen en waar we naartoe willen als bedrijf. Dat je zelf initiatief neemt om dingen te verbeteren en medewerkers kan ondersteunen. Dat je een goed gesprek kan hebben met een medewerker of een klant kan opvangen.
Je werkt vanuit de showroom in Ter Apelkanaal en maakt weekplanningen, belt klanten, maakt afspraken en ondersteunt het montageteam zodat alles zo goed mogelijk volgens planning verloopt. Wat we daarnaast erg belangrijk vinden is dat je de klanttevredenheid bewaakt en waar nodig kan verbeteren. Je werkt samen met de mede-eigenaresse die zich vooral bezighoudt met verkoop en administratie.

Wat bieden wij jou

 • Een verantwoordelijke functie waar je een spilfiguur bent;
 • Een zeer aantrekkelijke baan in een dynamische en gevarieerde werkomgeving;
 • Een marktconform salaris en een goede arbeidsvoorwaarden;
 • Werken in een gevarieerd en enthousiast team;
 • Personeelsvoordelen bij aankoop van onze producten.
Heb je een CV en referenties waar je kunt aantonen goed te zijn in het bouwen van een team, snap je hoe je collega’s inspireert, kun je mensen motiveren en aansturen zodat je ze in hun kracht zet? Heb je een rijbewijs en voldoe je aan wat wij zoeken in een bedrijfsleider? Dan ben jij misschien wel de mogelijke match!

Solliciteer vandaag nog!

Reageer met een CV en motivatie. Maak ons enthousiast! Stuur bij voorkeur je sollicitatie naar info@gerardhempen.nl
Voor alle contactgegevens ga naar de contactpagina.

Logo Gerard Hempen Houten Keukens