Vacature: Verkoper/ Bedrijfsleider gezocht

Vacatures

Bij ons staat service en kwaliteit van onze houten keukens hoog in het vaandel. Met een enthousiaste en gezellige club van 15 werknemers werken wij hard aan het ontwerpen en fabriceren van houten droomkeukens.

Gezocht: Verkoopmedewerker keukens - Bedrijfsleider

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende collega, die naast de ondersteuning bij de verkoop van massief houten keukens ook zelfstandig het bedrijf kan leiden. Je hebt commercieel inzicht en bent stressbestendig. Daarnaast kun je goed met mensen omgaan, samenwerken en onderhandelen. Meerdere jaren ervaring in de keukenverkoop is gewenst. Ben jij die enthousiaste duizendpoot die ons team kan versterken? Stuur je CV met motivatie naar onderstaand adres of mail naar marian@gerardhempen.nl.

Open Sollicitatie

In onze fabriek & montagedienst zijn wij voortdurend op zoek naar meubelmakers & keukenmonteurs in opleiding. Bij ons leer je de fijne kneepjes van het keukenvak.

Heb je geen passende vacature gevonden maar denk je met jouw kwaliteiten iets toe te kunnen voegen aan ons verkoop-, fabricage- of montageteam, dan horen wij dat graag. Stuur je CV met motivatie naar onderstaand adres of mail naar marian@gerardhempen.nl en overtuig ons van je kwaliteiten.

Postadres:

Zandberg 81

9563 PL Ter Apelkanaal