Update met betrekking tot coronavirus

Wij willen u graag informeren over de situatie bij Gerard Hempen Keukens n.a.v. de het coronavirus. Tot nu toe heeft het virus gelukkig nog geen invloed gehad op de gezondheid van medewerkers en de uitlevering van keukens. Mocht dit in de toekomst anders worden, dan hoort u dat als klant van ons als eerste en nemen we uiteraard contact met u op. Wij kunnen uw keuken dus tot nader orde gewoon leveren en monteren.
 

Onze meubelfabriek draait gewoon door.


We zijn met montages tot de zomer grotendeels volgeboekt en we zetten alles op alles om alle aangegane verplichtingen na te komen. Ook zijn we telefonisch normaal bereikbaar.
 

Onze showroom blijft gewoon geopend

Ja wij blijven zo lang we kunnen open. Wel hanteren we een aantal regels en protocollen. De openingstijden zijn ongewijzigd, maar kom bij voorkeur niet met groepen. Wij schudden helaas niet de hand en houden gepaste afstand. Wij vragen u thuis te blijven als u ook maar lichte verschijnselen heeft van verkoudheid, kuchen, snotteren, griep, verhoging. 

 

Hieronder kunt u verder lezen dat wij wel volgens de protocollen werken zoals onder andere de RIVM die heeft opgesteld.

Komt u liever niet langs maar wilt wel een offerte? Bel ons dan of stuur uw wensen op via ons contactformulier. We bespreken dan samen de mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een interessante aanbieding kunnen doen.
 

Volgende punten zijn van toepassing in onze showroom of bij levering en montage van keukens:

  • Wij nemen de situatie rondom het coronavirus uiterst serieus. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en hygiĆ«ne staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Wij geven u geen hand en houden 2 meter afstand tot anderen.
  • Bij verkoudheidsverschijnselen blijven onze medewerkers thuis, wij vragen dat ook dat u meldt als er verschijnselen zijn. U hoeft zich niet te verontschuldigen dat een afspraak niet door kan gaan. Gezond blijven en beperken van het verspreiden van de virus is veel belangrijker.
  • Het is beter voor iedereen dat de monteurs vrij kunnen werken en u op afstand blijft (en andersom). Het beste is zelfs om helemaal niet in de ruimte aanwezig te zijn als er gemonteerd wordt. 
  • Heeft u al een afspraak staan voor opmeten of montage, en in de tussentijd klachten gekregen, dan vragen wij u om ons dat te laten weten. We kunnen dan samen bekijken wanneer we een nieuwe afspraak inplannen.

Wij zien de (nabije) toekomst met vertrouwen tegemoet, en we geloven dat we manieren zullen vinden om zorgvuldig, positief en inventief met deze situatie om te gaan.

Heeft u vragen hierover? Mail of bel ons dan.

Blijf gezond, en zorg goed voor uzelf en anderen!

Team Gerard Hempen Keukens van Hout.