Barnwood is oud hout afkomstig uit oude boeren schuren, kapschuren en berghutten. Het oude hout heeft een mooie karakteristieke uitstraling. Door wind, regen, sneeuw, zon en droogte is het hout geleefd. Geen plank of balk is hetzelfde maar het kleurenpallet van warme donkere bruine planken vormen een prachtig geheel. Een barnwood keuken past goed in een industrieel interieur, maar hoeft niet perse een industriële keuken te zijn. Ook in een meer landelijk interieur past een keuken van barnwood. 

Industriële keuken op maat

Van de mooie gedroogde oude barnwood planken maken we kastdeuren en ladefronten. Geen plank is gelijk. Druk is het de totale stijl totaal niet. Juist met een mooi egaal keukenblad wordt het geheel prachtig. Barnwood en beton is ook een mooie combinatie. In onze keukenshowroom hebben we diverse variaties van keukens met oud massief hout, oud eiken en barnwood gerepesenteerd. Zo ook diverse keukenbladen passend bij deze industriële keukens. 

Gerard Hempen Houten Keukens is een van de weinige ambachtelijke keukenfabrieken in Noord-Nederland die oud eiken en barnwood keukens op maat maakt. We ontwerpen een keuken naar jouw wens met mooie bijpassende apparatuur.

Barnwood keukens zien?

Bezoek onze keukenshowroom in Ter Apelkanaal tussen Stadskanaal en Emmen als je een mooie barnwood keuken wilt zien of wilt vergelijken met andere houtsoorten. In onze gezellige keukenshowroom van 1500m2 hebben we houten keukens in elke stijl. Wil je dat we wat meer tijd voor je nemen neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Keuken Barnwood Industrieel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar industriële keukens