Vacatures

Bij ons staat service en kwaliteit van onze houten keukens hoog in het vaandel. Met een enthousiaste en gezellige club van 15 werknemers werken wij hard aan het ontwerpen en fabriceren van houten droomkeukens.

Keukenverkoper/ ondersteuning management:

Wij zoeken per direct een collega/ verkoper die ons kan ondersteunen bij uiteenlopende taken. Je werkzaamheden variƫren van het onderhouden van contacten met de klant, tot de verkoop van houten keukens en de ondersteuning van het management.

Je zult veelvuldig moeten overleggen met collega' s en klanten om de productie van de keukens zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Ook overleg met je collega' s in de werkplaats behoort dus tot je takenpakket.

Je bent sociaal, open, houdt van aanpakken en ziet overal mogelijkheden. Een enthousiaste collega, daar houden wij van. HBO achtergrond is gewenst.

Ben jij die enthousiaste collega die ons team kan versterken? Stuur je CV met motivatie naar onderstaand adres of mail naar info@gerardhempen.nl.

Meubelmaker, Monteur en Keukenverkoper (per direct):

Op dit moment zijn wij, in verband met toenemende drukte, per direct op zoek naar een meubelmaker, monteur en keukenverkoper. Ben jij die enthousiaste meubelmaker, Monteur of Keukenverkoper die ons team kan versterken? Stuur je CV met motivatie naar onderstaand adres of mail naar info@gerardhempen.nl.

Open Sollicitatie

In onze fabriek & montagedienst zijn wij voortdurend op zoek naar meubelmakers & keukenmonteurs in opleiding. Bij ons leer je de fijne kneepjes van het keukenvak.

Heb je geen passende vacature gevonden maar denk je met jouw kwaliteiten iets toe te kunnen voegen aan ons verkoop-, fabricage- of montageteam, dan horen wij dat graag. Stuur je CV met motivatie naar onderstaand adres of mail naar info@gerardhempen.nl en overtuig ons van je kwaliteiten.

Postadres:

Zandberg 81

9563 PL Ter Apelkanaal