Sinds 1885

4 Hempen generaties

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor hout. In 1885 heeft de eerste 'Hempen' generatie in Ter Apelkanaal de basis gelegd met het vervaardigen en handmatig uitsnijden en bewerken van diverse houten meubelen op maat. Van krachtige houten tafels tot sierlijke dekenkisten en kerkbanken. Maar ook het schoeisel van de dag, de 'klompen', behoorde in 1885 tot het assortiment! In 1973 heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen en mij geleidelijk toegelegd op het ontwerpen en produceren van massief houten keukens en badmeubelen. Samen met een enthousiast team van familie en medewerkers doe ik dat nog steeds met veel plezier.

Kwaliteitproducten uit hout

Alle houten onderdelen worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Het warme en tijdloze karakter van hout maakt het materiaal geschikt voor iedere woning, van landelijk tot modern en industrieel.  In vier generaties is er natuurlijk veel veranderd: de werkplaats ziet er geheel anders uit, de keukenstijlen zijn veranderd en de keukens worden niet meer met paard en wagen bij de klant afgeleverd. Maar één ding is jaren lang hetzelfde gebleven: de passie voor het vervaardigen van kwaliteitproducten uit hout!

Showroom in Ter Apelkanaal

Onze houten keukens kun je bewonderen in Ter Apelkanaal. In onze sfeervolle showroom kun je je laten inspireren door de vele verschillende stijlen en opstellingen: stoere en landelijke eikenhouten keukens, robuuste, industriële keukens van oud hout en strakke houten designkeukens met de technische snufjes van nu.

Wij zien u graag een keer in onze showroom in Ter Apelkanaal. De koffie staat klaar!