Bouwvak: Vanaf dinsdag 11 augustus weer open.

We genieten momenteel van de bouwvak. Vanaf dinsdag 11 augustus is de showroom geopend. 

 


Update met betrekking tot coronavirus

Wij willen u graag informeren over de situatie bij Gerard Hempen Keukens n.a.v. de het coronavirus. Tot nu toe heeft het virus gelukkig nog geen invloed gehad op de gezondheid van medewerkers en de uitlevering van keukens. Mocht dit in de toekomst anders worden, dan hoort u dat als klant van ons als eerste en nemen we uiteraard contact met u op. Wij kunnen uw keuken dus tot nader orde gewoon leveren en monteren.

Betonlook keukenbladen

Onze betonlook keukenbladen bestaan uit een speciale samenstelling. Het is een harde, robuuste betonsoort die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. De bladen zijn licht en in iedere gewenste vorm te produceren.  Lees verder als je alles over onze betonlook aanrechtbladen wilt weten.

Bouwplan Assen: 23 t/m 25 januari 2020

Ga jij naar Bouwplan "Thuis in Wonen" in de Expo in Assen? Wij staan er ook! Dit is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Zien we jou ook?

Nieuwe houten vloeren collectie

In de showroom hebben we de houten vloeren collectie aangevuld. Onze collectie bestaat uit 24 verschillende houten vloeren in diverse formaten en legpatronen.