BREAKING NEWS UIT NIEUWLEUSEN

Landelijke houten keukens - Gerard Hempen Keukens >> Voorpagina

 

ONZE VESTIGING IN NIEUWLEUSEN GAAT VERHUIZEN…

Na 10 jaar Gerard Hempen Keukens in Nieuwleusen hebben we besloten om per 3 augustus in Nieuwleusen te stoppen en ons volledig te concentreren op onze vestiging in Ter Apelkanaal.

Het was een lastige keuze.. .

        … een winstgevende vestiging sluiten. Wie doet dat nou?

Zoals jullie wellicht weten zijn wij een familiebedrijf sinds 1885. Wij maken iedere dag met liefde en aandacht massief houten keukens op maat en hopen dat wij dat nog heel lang mogen blijven doen.

Onze passie is het ontwerpen, produceren en plaatsen van kwaliteitskeukens van massief hout. Dit vraagt om focus, aandacht en zorg voor alle onderdelen in het ontwerp en productieproces. Om deze aandacht en kwaliteit van onze maatkeukens te blijven waarborgen hebben wij besloten om ons te focussen op 1 winkel en dat is onze locatie in Ter Apelkanaal.

Eén locatie waar wij met ons team nog meer energie kunnen steken in het ontwerpen en fabriceren van houten droomkeukens.

De showroom in Ter Apelkanaal zijn wij op dit moment groots aan het verbouwen en uitbreiden zodat wij nog meer indrukken kunnen laten zien van wat wij maken. Er komen steeds meer stijlen bij in keukenland. Wij maakten altijd al landelijke, klassieke en moderne houten keukens, maar ook keukens gemaakt van oud hout en de stoere industriële look  met materialen als beton en staal behoren tot de trends van nu.

Onze collectie wordt nog breder, met mogelijkheden voor ieders budget.

Wij zien u graag in onze vestiging in Ter Apelkanaal. (Zandberg 81)

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0599 470605

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht