Gerard Hempen Keukens van Hout: (bad)meubelen en keukens van hout ... sinds 1885

Wie zijn wij?
Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor hout. In 1885 heeft de eerste 'Hempen' generatie in Ter Apelkanaal de basis gelegd met het vervaardigen en handmatig uitsnijden en bewerken van diverse houten meubelen op maat. Van krachtige houten tafels tot sierlijke dekenkisten en kerkbanken. Maar ook het schoeisel van de dag, de 'klompen', behoorde in 1885 tot het assortiment! In 1973 heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen en mij geleidelijk toegelegd op het vervaardigen van massief houten keukens en badmeubelen. Samen met een enthousiast team van familie en medewerkers doe ik dat nog steeds met veel plezier.

Kwaliteitproducten uit hout
Alle houten onderdelen worden in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Het warme en tijdloze karakter van hout maakt het materiaal geschikt voor iedere woning, van landelijk tot modern. Sinds 1885 hebben vier Hempen generaties zich met hart en ziel toegelegd op het op ambachtelijke wijze vervaardigen van houten meubelen, klompen, keukens en complete interieurs. In vier generaties is er natuurlijk veel veranderd: de werkplaats ziet er geheel anders uit en de keukens worden niet meer met paard en wagen bij de klant afgeleverd. Maar één ding is jaren lang hetzelfde gebleven: de passie voor het vervaardigen van kwaliteitproducten uit hout!

Showroom
Onze houten keukens kun je bewonderen in Ter Apelkanaal. In onze sfeervolle showroom staat een selectie van de vele mogelijkheden: stoere en landelijke eikenhouten keukens, robuuste keukens van oude planken en strakke houten designkeukens met de technische snufjes van nu.

Kijk voor meer informatie over onze handgemaakte massief houten keukens op deze site of neem een kijkje in Ter Apelkanaal. De koffie staat klaar!

Gerard Hempen

Hempen Keukens en Meubelen van Hout sinds 1885 Hempen Keukens en Meubelen van Hout sinds 1885