De AGA Total Control

Meer flexibiliteit, lagere energiekosten, verkrijgbaar met drie of vijf ovens.

AGA Total Control Fornuizen zien er precies hetzelfde uit als een traditioneel AGA fornuis en gerechten worden op dezelfde manier bereid, middels zachte stralingswarmte. Het verschil? Een stuk hoogwaardige state-of-art technologie binnen in het hart van het geëmailleerde gietijzeren fornuis.

Er gaat natuurlijk niets boven het comfort van een ‘warme’ Aga; altijd klaar voor gebruik, uitstekende kookresultaten en ook nog een aangename temperatuur in de keuken. Maar wat te doen als je een supergeïsoleerd huis hebt? Een keuken op het zuiden met veel ramen? Of een kleine keuken waar het snel warm wordt? Aga heeft hiervoor de elektrische Aga Total Control ontworpen: een Aga die net als de traditionele Aga volgens het principe van warmte-opslag werkt, maar met de extra mogelijkheid de kookplaten en ovens allemaal afzonderlijk in te schakelen als je wilt koken of de keuken wilt verwarmen, en uit te schakelen als je ze niet nodig hebt.

De Total Control ziet er hetzelfde uit als een normale drie-oven Aga, met één klein verschil: er is geen afvoerpijp. Het andere belangrijke verschil, het bedieningspaneel, zit netjes verstopt achter het gietijzeren deurtje linksboven. Met behulp van dit bedieningspaneel bepaal je hoe en wanneer je het fornuis wilt gebruiken. Je kunt elke oven en elke kookplaat handmatig inschakelen, maar je kunt de ovens ook programmeren met de bijgeleverde afstandsbediening (de kookplaten kun je alleen handmatig bedienen). Het fornuis schakelt dan op de voorgeprogrammeerde tijden in en uit, waardoor je minder rekening hoeft te houden met de opwarmtijden, en geen stroom verbruikt als het niet nodig is.
 

Wij kunnen de AGA Total Control leveren met 3 of 5 ovens en in 14 verschillende kleuren.