De AGA Dual Control

Voorzien van een 'lage-energie' stand en onafhankelijk van elkaar te bedienen kookplaten, verkrijgbaar met drie of vijf ovens

AGA Dual Control Fornuizen zien er, net als de Total Control, precies hetzelfde uit als een traditioneel AGA fornuis en gerechten worden op dezelfde manier bereid, middels zachte stralingswarmte. Het verschil? Via het discrete bedieningspaneel kunnen de twee kookplaten onafhankelijk van elkaar aan en uit worden gezet. Dat betekent dat u de hitte die vanuit de oven binnenstroomt, naar behoefte kunt reguleren. De Dual Control kan energiezuinig worden ingesteld of zelfs compleet worden uitgeschakeld.

De AGA Dual Control heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt, maar met meer flexibiliteit, een lager energieverbruik en minder onderhoudskosten.

De AGA Dual Control heeft veel weg van een traditionele AGA. Net als bij het traditionele model zijn de gietijzeren ovens altijd gebruiksklaar en stralen ze die bijzondere AGA-warmte uit.

Bovendien kunnen de twee kookplaten onafhankelijk worden aan- en uitgezet. Zo kunt u, indien gewenst, de warmtestraling in de keuken reduceren en uw verbruikskosten verminderen. De kookplaat en de sudderplaat kunnen worden aan- en uitgeschakeld via een ingebouwd bedieningspaneel; u beslist wanneer de platen aan of uit zijn.

De elektrische AGA Dual Control ovens zijn uitgerust met een lage energiestand en kunnen ook volledig worden uitgeschakeld.

De AGA Dual Control is leverbaar met 3 of 5 ovens en in 14 verschillende kleuren.